Това каза по повод напускането си  шефът на пожарната Николай

...
Това каза по повод напускането си  шефът на пожарната Николай
Коментари Харесай

Шефът на пожарната Николай Николов официално се раздели с поста и екипа си

Това сподели във връзка напускането си  шефът на пожарната Николай Николов пред публицисти.  " Признанието, което получавам през днешния ден го одобрявам повече като такова поради рождения ми ден. Най-вече и поради работата на нашите сътрудници. Няма по какъв начин ръководителят на една такава огромна конструкция да получи положителни думи, в случай че неговите момчета и девойки не са постоянно на място ", добави гл. комисар Николов.

Той разяснява, че следва да се избере един от зам.-директорите, който да поеме функционалностите му.

 

Президентът Румен Радев откри монумент на създателя на Софийската противопожарна работа Юрий Захарчук. Автор на паметника е Вежди Рашидов. При откриването президентът съобщи:

 

" Да почетем делото и живота на създателя на актуалното противопожарно дело в България Юрий Захарчук, прочут освен със своите дипломи като квалифициран правист и заслужен офицер, само че най-много със своите съответни и общополезни каузи като шеф на столичната противопожарна работа ".

 

Държавният глава отличи с почетния знак на президента шефа на пожарната основен комисар Николай Николов, който през днешния ден се пенсионира.

" Аз имам достойнството да познавам основен комисар Николай Николов, още до момента в който бях пълководец на Военновъздушни сили и от взаимната ни работа в голям брой... - от пожари до наводнения - постоянно съм се възхищавал от неговия висок професионализъм, иновативност, организаторски и лидерски качества ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР